Klubbhus

Vårt klubbhus er oppført av medlemmene i HMF, på dugnad, for egne midler. Selve bygningen er oppført i to etapper. Her har forenings medlemmer tilgang til å leie klubbhuset for sine private sammenkomster og huset er flittig i bruk til dette formål, hele året. På terrassen er det benker og bord beregnet mest for de sommerlige tider og aktiviteter og en egen hyggestue i forbindelse med terrassen i de kjøligere tider av året. (lysbildeserie.)

Klubbhus sett fra gårdsplass.Huset for hygge i kalde årstider ved selskapeligheter.Huset for hygge i kalde årstider ved selskapeligheter.Inngangsparti med sittegrupper på terrasse.Inngangsdør til KlubbhusetInngangsparti og garderobeUnisex toalett og dusjKjøkken i klubbhusFelles salFelles salFelles salStyrekontor sett fra felles sal

Foreningens eget klubbhus er samlingspunktet for sosiale samlinger og aktiviteter. Her har foreningens medlemmer anledning til å leie huset for private sammenkomster.(betingelser se: utleiesøknad på forside) 
Klubbhuset består av inngangsparti med garderobe for et 50-femtitalls- personer, stort unisex toalett og bad, møtesal med plass til oppdekking av max 54 -personer, med diverse tekniske installasjoner. 
Kjøkken med diverse fasiliteter og utstyr for å betjene sammenkomster på et femtitalls personer.
I klubbhuset har foreningens styre sitt eget kontor.